Choisissez votre langue:

Appelstrudl
Appelstrudl
  • 1 Week de rozijnen in water.
  • 2 Schil de appelen en snij in grove stukken.
  • 3 Smelt de boter in een pot.
  • 4 Stoof de appelen, samen met de vanillesuiker, rozijnen en kaneel.
  • 5 Stoof de appelen, samen met de vanillesuiker, rozijnen en kaneel.
  • 6 Laat deze appelmoes enkele minuten stoven. Laat afkoelen.
  • 7 Verwarm de oven voor tot 180°C.
  • 8 Leg het bladerdeeg op een bakplaat.
  • 9 Schep de koude vulling in het midden van de bladerdeeg.
  • 10 Sluit het bladerdeeg. Met een vork drukt u de randen goed dat het zeker luchtdicht is.
  • 11 Voeg enkele druppels water bij de dooiers. Bestrijk het bladerdeeg met de dooier.
  • 12 Bak 35 minuten af op 180 graden.
Terug naar overzicht