Choisissez votre langue:

Chocolade Cake
Chocolade Cake
  • 1 Verwarm de oven voor tot 180°.
  • 2 Klop de eieren met de suikers op tot een bleke massa.
  • 3 Voeg de gesmolten boter toe dit kunnen.
  • 4 Spatel het bakmeel,bakpoeder en het cacao poeder onder het beslag.
  • 5 Als laatste spatel je de stukjes melkchocolade onder het beslag.
  • 6 Neem een langwerpige cakevorm (+/- 25 cm lang) en boter de cakevorm in.
  • 7 Stort het beslag in de beboterde cakevorm (vullen tot ¾).
  • 8 Bak af op 180° in de oven gedurende 45 minuten.
  • 9 Prik na 45 minuten met een lange naald in de cake. Als de naald droog is, is de cake klaar. Als het deeg blijft plakken aan de naald, laat je de cake nog wat langer in de oven staan. Iedere oven is namelijk anders.
  • 10 Als de cake klaar is, haal je hem uit de oven, laat afkoelen en ontvorm.
Terug naar overzicht