Choisissez votre langue:

Crumble Met Vanillepudding En Aardbeien07
Crumble Met Vanillepudding En Aardbeien07

Voor de crumble

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Meng alle ingrediënten tot een korrelig mengsel in een kom.
  • 3 Strooi dan over een bakplaat en bak goudbruin op 180°C in de oven gedurende 25 à 30 minuten.

Voor de pudding

  • 1 Hou een kopje melk apart en doe de rest in een steelpannetje.
  • 2 Breng aan de kook met de suiker.
  • 3 Los ondertussen de puddingpoeder op in het kopje melk.
  • 4 Als de melk kookt, haal dan van het vuur en roer er het opgeloste puddingpoeder door. (Je zal nu een dikke warme pudding krijgen).

Afwerking

  • 1 Verdeel de pudding in glaasjes en laat opstijven.
  • 2 Snij de aardbeien in stukjes en verdeel over de glaasjes.
  • 3 Strooi er de crumble over en versier met munt.
Terug naar overzicht