Choisissez votre langue:

1P3A4567 Web 0
1P3A4567 Web 0
  • 1 Zeef de bloem op een proper werkvlak. Maak een kuiltje en leg er de boter in.
  • 2 Voeg de suiker en het zout toe en giet de melk erbij. Meng alles goed door elkaar tot je een bolvorm krijgt.
  • 3 Kneed het deeg, dek het af en laat het minstens twee uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Haal het deeg uit de koelkast en uit de verpakking. Bebloem je werkvlak en rol het deeg door de bloem. Zorg ervoor dat heel de bol goed bebloemd is.
  • 5 Bebloem ook je deegrol en rol het deeg uit. Draai het deeg af en toe en rol het zodat het overal ongeveer drie millimeter dik is.
  • 6 Leg het deeg in een beboterde en bebloemde vorm en snijd de randen af alvorens het te bakken.
  • 7 Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 25 à 30 minuten.
Terug naar overzicht