20241115 084939
120 minuten
bakken met kinderen

Biscuits viennois en forme de crosse

Patisserie & koekjes
  • 1

    Meng 125 g zeer zachte boter met 80 g poedersuiker en 1 zakje vanillesuiker.

  • 2

    Voeg 1 ei en 250 g zelfrijzend bakmeel toe.

  • 3

    Gebruik een spuitzak met inkepingen om kleine stukjes deeg uit te steken. Laat 1 uur rusten in de koelkast en schuif dan 10/12 minuten in de oven op 220°C!

  • 4

    Doop ze in gesmolten chocolade en versier naar hartenlust!

  • 1

    Mélangez 125 g de beurre très pommade avec 80 g de sucre glace et 1 sachet de sucre vanille.

  • 2

    Ajoutez 1 oeuf et 250 g de farine fermentante.

  • 3

    Pochez des petites crosses à l’aide d’une douile crantée. Laissez reposez 1h au réfrigérateur et puis, hop, au four à 220°C 10/12 minutes !

  • 4

    Trempez-les dans du chocolat fondu et décorez selon vos envies!

Ingrediënten

porties
  • Sucre Vanille Imperial 1 sachet
  • Farine fermentante 250 g
  • Beurre 125 g
  • Sucre glace 80 g
  • Oeuf 1
  • Chocolat fondu
  • Imperial Vanillesuiker 1 zakje
  • Imperial Zelfrijzende Bakmeel 250 g
  • Boter 125 g
  • Poedersuiker 80 g
  • Ei 1
  • Gesmolten chocolade
  • Decoratie naar keuze