Biscuits viennois en forme de crosse
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1
Meng 125 g zeer zachte boter met 80 g poedersuiker en 1 zakje vanillesuiker.
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2
Voeg 1 ei en 250 g zelfrijzend bakmeel toe.
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3
Gebruik een spuitzak met inkepingen om kleine stukjes deeg uit te steken. Laat 1 uur rusten in de koelkast en schuif dan 10/12 minuten in de oven op 220°C!
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4
Doop ze in gesmolten chocolade en versier naar hartenlust!
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1
Mélangez 125 g de beurre très pommade avec 80 g de sucre glace et 1 sachet de sucre vanille.
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2
Ajoutez 1 oeuf et 250 g de farine fermentante.
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3
Pochez des petites crosses à l’aide d’une douile crantée. Laissez reposez 1h au réfrigérateur et puis, hop, au four à 220°C 10/12 minutes !
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4
Trempez-les dans du chocolat fondu et décorez selon vos envies!