Bereiding

  • 1 Laat de chocolade au bain-marie smelten.

Voor de zachte noga

  • 1 Verwarm de boter met de suiker en de gecondenseerde melk in een steelpan, breng aan de kook. Laat 3 tot 4 minuten koken.
  • 2 Voeg de fluff en de pindakaas toe.

Afwerking

  • 1 Laat de chocolade au bain-marie smelten.
  • 2 Strijk een dun laagje chocolade uit in een roestvrijstalen kader.
  • 3 Zet op een koele plaats zodat de chocolade hard wordt.
  • 4 Voeg de zachte noga erover toe.
  • 5 Zet in de koelkast zodat de noga hard wordt.
  • 6 Leg de pinda's erop.
  • 7 Giet de zachte karamel erover.
  • 8 Zet op een koele plaats.
  • 9 Wanneer de karamel hard is, haal je de bereiding uit de vorm en snij je deze in repen.
  • 10 Dompel de repen in gesmolten chocolade.

Tip

  • 1 Fluff is een marshmallowpasta die je in de supermarkt kan kopen.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial