Creme brulee
15 minuten

Crème brûlée

Pudding idee
  • 1 Los de pudding powder op in wat koude melk.
  • 2 Breng de melk,room, suiker en vanillesuiker aan de kook.
  • 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voordurend roeren, de oplossing van melk en pudding powder in.
  • 4 Laat nog 1 minuut al roerend zachtjes doorkoken.
  • 5

    Verdeel over 12 lage vuurvaste schaaltjes, laat afkoelen en plaats ze daarna in de koelkast.

Bij het aan tafel gaan

  • 1 Strijk ½ soeplepel kandijsuiker in een fijn laagje over elke pudding en laat deze karameliseren onder een zeer hete grill of met behulp van een handgasbrander.

Ingrediënten

12 porties
  • Imperial vanille pudding poeder 75 g
  • Imperial zakjes vanillesuiker 3
  • Suiker 150 g
  • Room 450 ml
  • Halfvolle of volle melk 1050 ml
  • Bruine suiker 6 el