Flan cookies vanille chocolat
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1
Voor het koekjesdeeg: Meng de boter met de suiker, bruine suiker en fleur de sel.
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2
Wanneer het mengsel glad is, voeg je het ei toe en vervolgens het zelfrijzend bakmeel en de chocoladeschilfers.
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3
Spreid uit tot een hoogte van 8 mm tussen twee vellen bakpapier en laat 15 minuten rusten in de vriezer.
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4
Snijd met behulp van een ingevette metalen ring een cirkel uit en vorm stroken om rond de rand van de cirkel te plakken.
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5
Leg een vel bakpapier in de vlaai en bedek met knikkers.
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6
Bak 20 minuten op 180°C. Verwijder de bakballetjes en bak nog 10 minuten. Laat afkoelen.
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7
Voor de vanille- en chocoladepudding: Los ½ van de inhoud van het zakje op in 10 el koude melk.
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8
Verwarm de resterende melk, voeg de suiker toe en breng aan de kook.
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9
Haal de steelpan van het vuur en voeg onder voortdurend roeren de verdunde pudding toe.
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10
Laat 1 minuut koken, onder voortdurend kloppen.
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11
Giet over het gekookte en afgekoelde koekjesdeeg.
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12
Doe hetzelfde met de chocoladepudding en giet over de vanillepudding. Zet minstens 3 uur in de koelkast voor het opdienen.
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1
Mélanger le beurre avec le sucre, la cassonade et la fleur de sel.
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2
Quand le mélange est homogène, ajouter l’œuf et ensuite la farine fermentante et les pépites de chocolat.
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3
Etaler sur une hauteur de 8 mm entre deux feuilles de papier cuisson et laisser reposer 15 min au congélateur.
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4
A l’aide d’un cercle en métal graissé, découper un cercle puis façonner des bandes pour les coller sur le pourtour du cercle.
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5
Mettre un papier cuisson dans le flan et recouvrir de billes de cuisson.
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6
Cuire à 180°C - 20 minutes. Retirer les billes de cuisson et poursuivre la cuisson 10 minutes. Laisser refroidir.
Pour le pudding vanille et chocolat
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1
Délayer la ½ du contenu du sachet dans 10 c. à s. de lait froid.
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2
Chauffer le reste du lait, ajouter le sucre et porter à ébullition.
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3
Retirer la casserole du feu et y ajouter le pudding délayé sans cesser de mélanger.
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4
Cuire 1 min sans cesser de fouetter.
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5
Verser sur la pâte à cookies cuite et refroidie.
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6
Faire de même avec le pudding chocolat et le verser sur le pudding vanille. Réserver minimum 3 heures au réfrigérateur avant de déguster.