Invoer 813768

  • 1

    Snijd de appels in kleine blokjes, karameliseer ze in boter en bestrooi ze met 3 soeplepels suiker. Doe de gekarameliseerde appels in elke muffinvorm.

  • 2

    Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker.

  • 3

    Voeg de room en olie toe.

  • 4

    Voeg het gistende meel en amandelpoeder toe en klop tot een glad beslag.

  • 5

    Strooi het muffinbeslag in elke vorm en bak 20 minuten op 180°.

  • 6

    Laat afkoelen, haal uit de vorm en pocheer er een toef slagroom overheen.

  • 7

    Bestrooi ter decoratie met een beetje speculaas.

Ingrediënten

13 porties
  • Appels 4
  • Boter 25 gram
  • Suiker 3 soeplepel
  • Eieren 3
  • Suiker 100 gram
  • Imperial vanillesuiker 2 zakjes
  • Room 120 gram
  • Druivenpitolie 90 gram
  • Imperial zelfrijzende bakmeel 260 gram
  • Amandelpoeder 40 gram