Millefeuille aardbei

Millefeuille aardbei

  • 1

    Bereid de vanillepudding volgens het basisrecept, maar vervang 200 ml melk door aardbeienpuree. Laat goed afkoelen.

  • 2

    Voeg er daarna de stukjes verse aardbei aan toe en roer nog even voorzichtig door.

  • 3

    Vul een spuitzak (ronde spuitzak) en spuit doppen op het onderste stukje deeg. Leg er een tweede stukje bovenop en herhaal. Sluit af met de bovenste cirkel. Bepoeder met bloemsuiker.

  • 4

    Klop de room op en spuit een rozet in het midden van de cirkel.

  • 5

    Leg er een halve aardbei op en werk af met een chocoladekrul.

Ingredi├źnten

10 porties
  • Cirkels bladerdeeg, afgekoeld (recept: zie bladerdeeg) 30
  • Vanillepudding imperial bereid met aardbeienpuree 700 g
  • Verse aardbeien, in stukjes 100 g
  • Room 40% 150 g