Millefeuille creme brulee

Millefeuille crème brûlée

  • 1

    Voeg tijdens het bereiden van de vanillepudding het merg van het vanillestokje toe. Laat de pudding afkoelen en vul er een spuitzak mee.

  • 2

    Spuit grote doppen pudding op het onderste stukje bladerdeeg. Bestrijk het middelste stukje bladerdeeg aan weerszijden met karamel en plaats op de pudding. Bespuit ook dit rondje met grote doppen pudding.

  • 3

    Bestrooi het laatste stukje bladerdeeg met bloemsuiker en brand goed af met een keukenbrander, tot het oppervlak karamelliseert.

  • 4

    Laat afkoelen en sluit er de millefeuille mee af.

  • 5

    Klop de room op en spuit toefjes bovenop de millefeuille. Schik er chocoladecoraties tussen.

Ingrediënten

10 porties
  • Vierkantjes bladerdeeg, afgekoeld (zie recept: bladerdeeg) 30 g
  • Vanillepudding imperial 800 g
  • Vanillestokje 1
  • Vloeibare karamel 50 g
  • Room 40% 150 g
  • Bloemsuiker 3 el