Millefeuille dubbele chocolade

Millefeuille dubbel chocolade

  • 1

    Bereid de chocoladepudding en de vanillepudding. Voeg voor het afkoelen de chocoladecallets toe aan de vanillepudding en meng goed door. Laat beide puddingbereidingen daarna goed afkoelen.

  • 2

    Klop de room op en meng onder de vanillepudding.

  • 3

    Vul een spuitzak met de vanillepudding en een andere spuitzak met de chocoladepudding.

  • 4

    Spuit nu afwisselend doppen witte en donkere chocolade op het onderste stuk bladerdeeg. Bedek met een tweede laagje bladerdeeg en spuit

    ook hier afwisselend doppen witte en donkere chocolade op. Sluit af met het bovenste stuk bladerdeeg.

  • 5

    Werk af met doppen witte chocolade en donkere chocoladedecoratie.

Ingredi├źnten

10 porties
  • Rechthoekjes bladerdeeg, afgekoeld (recept: zie bladerdeeg) 30
  • Chocoladepudding imperial 500 g
  • Vanillepudding imperial 300 g
  • Witte chocolade (callets) 150 g
  • Room 40% 50 g