Millefeuille karamel

Millefeuille karamel

  • 1

    Meng de afgekoelde vanillepudding met de karamelpasta. Is het mengsel te vast, voeg er dan nog wat opgeklopte room aan toe.

  • 2

    Vul een spuitzak (ronde spuitmond) en leg het eerste stukje bladerdeeg plat op tafel. Spuit er 3 strepen pudding op, naast elkaar en in de lengte. Bedek met een tweede stukje deeg en spuit ook daar 3 strepen op. Bedek met het laatste stukje deeg.

  • 3

    Strijk glad af en leg de millefeuille dan voorzichtig op zijn kant. Strijk de zijkanten in met karamel.

  • 4

    Spuit bovenaan golfjes opgeklopte room en werk af met karameldecoratie.

Ingredi├źnten

10 porties
  • Rechthoekjes bladerdeeg, afgekoeld (zie: recept bladerdeeg) 30
  • Vanillepudding imperial 600 g
  • Karamelpasta 200 g
  • Room 40% 15 g