Millefeuille framboos pistache

Millefeuille pistache-framboos

  • 1

    Meng de pistachepasta met de afgekoelde vanillepudding en voeg maximaal 1 druppel kleurstof toe. Meng goed.

  • 2

    Vul een spuitzak met ronde spuitmond en spuit doppen op het onderste hartje.


  • 3

    Schik een verse framboos tussen elke dop. Schik er een tweede hartje bladerdeeg op en herhaal de vorige stappen. Sluit af met het bovenste hartje.

  • 4

    Klop de room op en spuit toefjes op de bovenkant. Schik er verse frambozen tussen en werk af met een chocoladedecoratie.

Ingredi├źnten

10 personen
  • Stukjes bladerdeeg in hartvorm, afgekoeld (zie recept: bladerdeeg) 30
  • Vanillepudding imperial 800 g
  • Pistachepasta 200 g
  • Druppel groene kleurstof 1
  • Verse frambozen 1 bakje
  • Room 40% 100 g