40 minuten
Rijstpap
Pudding idee
Bereiding rijstebrij
- 1 Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook.
- 2 Voeg de rijst toe en laat in bain –marie zwellen (gaar maken).
- 3 Als de melk bijna verdampt is, voeg de suiker toe.
- 4 Laat dit alles afkoelen.
Bereiding pudding
- 1 Schep 1 kopje uit de melk.
- 2 Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer over blijven.
- 3 Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
- 4 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
- 5 Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
Afwerking
- 1 Meng de 2 bereidingen onder elkaar en vul glaasjes met de rijstvulling.
- 2 Laat ze afkoelen in de koelkast en werkt verder af met fruit of een confituur naar eigen smaak.