Rijsttaart
Bereiding pudding
-
1
Schep 1 kopje uit de melk.
-
2
Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer over blijven.
-
3
Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
-
4
Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
-
5
Hou 500g van pudding voor de rijstaart voorbereiding.
Bereiding rijstaart
-
1
Breng de melk aan de kook en voeg de rijst en de suiker toe.
-
2
Laat de rijst zacht gaar koken, roer af en toe en laat afkoelen.
-
3
Voeg het ei en de vanillepudding toe.
-
4
Bekleed de vorm met een vel bladerdeeg, vul met de rijstepap tot de rand en bak 40min à 1 uur op 180°C in een voorverwarmde oven.