Bakker Vranckx

"Ik hou van de kwaliteit en de stabiliteit van Imperial"

Kunt u ons wat meer vertellen over de geschiedenis van uw bakkerij?

Ik ben nu al 9 jaar hier gevestigd en 3 jaar geleden hebben we de winkel uitgebreid. We zijn een bakkerij-banketbakkerij en maken ook belegde broodjes klaar. Er is een degustatieruimte voorzien voor klanten die hun gebak of broodje hier willen opeten. Alles wordt 100% ambachtelijk bereid met hoevemelk, echte boter, vanillestokjes en natuurlijk alleen maar verse producten.

Onze topprioriteit is de kwaliteit van onze producten, dat betekent dat we alleen maar klaarmaken waarvoor we ook tijd hebben, en geen additieven aan ons brood toevoegen. Ik heb een tweede bakkerij geopend, met een kleine eetgelegenheid, in het centrum van Namen. Klanten kunnen ons ook op Instagram volgen.

IMG 4686

Wat is de specialiteit van uw bakkerij?

Alles! Het zijn allemaal kwaliteitsvolle producten en we geven onze gebakjes graag eens een andere toets.

Waarom bent u als bakker begonnen?

Al van kleins af aan was ik dolgraag in de keuken bezig. Ik zette mijn eerste stappen in de bakkerij als jobstudent bij de bakker in onze buurt, en sindsdien was ik niet meer te stoppen!

Welke producten van Imperial gebruikt u in uw bakkerij?

De banketbakkersroom.

Hoelang gebruikt u al Imperial?

Altijd al!

IMG 4687

Voor welk gebak gebruikt u Imperial-producten?

Voor eclairs, taartbodems van fruittaarten, glazuurgebak en een basis van sommige macarons.

Wat zijn voor u de belangrijkste redenen om Imperial te gebruiken?

De kwaliteit en de stabiliteit van het product.

Zou je collega-bakkers aanbevelen om ook Imperial te gebruiken? Zo ja, waarom?

Ja, het is een zeer stabiel product; ik heb nog nooit onaangename verrassingen gehad wat de kwaliteit betreft.