Kaiserschmarrn
Kaiserschmarrn
  • 1
    • Splits de eieren. Doe de dooiers in een mengkom samen met de suiker, Imperial vanillesuiker en het snufje zout. Klop tot een wit en romig beslag.
  • 2
    • Zeef het Imperial bakmeel en spatel voorzichtig door het eigeelbeslag. Meng er ook de melk voorzichtig onder. Klop de eiwitten stijf en spatel door het beslag.
  • 3
    • Verhit wat boter in een pan en giet beslag in je pan voor een dikke pannenkoek van ongeveer 1 cm dikte. Afhankelijk van de grootte van je pan kan je met dit beslag zo’n 3 à 4 dikke pannenkoeken maken.
  • 4

    Laat de pannenkoek 4 à 5 minuten bakken op een matig vuur, halveer de pannenkoek en draai beide helften om. Laat nog een paar minuten bakken aan de andere kant.

  • 5
    • Snijd of trek de pannenkoek in stukken, meng er nog een nootje boter door en bak de stukjes nog zo’n 3-tal minuten. Herhaal met de rest van het beslag.
  • 6
    • Serveer met poedersuiker.
Partager sur:
Retour à l'aperçu

Produits de l'Imperial