Rijsttaart 2
Rijsttaart 2

Bereiding pudding

  • 1

    Schep 1 kopje uit de melk.

  • 2

    Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer over blijven.

  • 3

    Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.

  • 4

    Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.

  • 5

    Hou 500g van pudding voor de rijstaart voorbereiding.

Bereiding rijstaart

  • 1

    Breng de melk aan de kook en voeg de rijst en de suiker toe.

  • 2

    Laat de rijst zacht gaar koken, roer af en toe en laat afkoelen.

  • 3

    Voeg het ei en de vanillepudding toe.

  • 4

    Bekleed de vorm met een vel bladerdeeg, vul met de rijstepap tot de rand en bak 40min à 1 uur op 180°C in een voorverwarmde oven.

Retour à l'aperçu

Produits de l'Imperial