Blog
Imperial levert al mmm-momentjes sinds 1928. En daar zijn we best trots op. In al die jaren deden we heel wat ervaring en kennis op. We maakten ontelbaar veel liters pudding en bérgen confituur. We bakten miljoenen taarten, cakes en pannenkoeken. En we bleven onze producten optimaliseren voor jouw gebruiksgemak. Onze ervaring, weetjes en vernieuwingen delen we graag met jou in deze blog. Lees je mee?

Pimp die pudding
Pudding maken
Ben jij ook zo’n fan van pudding? Dan is dit blogartikel voor jou. Want nóg lekkerder dan gewone pudding, is pudding met een extraatje: van speculaascrunch tot (half) gesmolten stukjes chocolade. Mmm… !
Lees meer
Een kerstboom om op te eten
Speciale gelegenheden
Het gezelligste aan de eindejaarsperiode? De lichtjes en de kerstboom natuurlijk. Welke zet jij? Een echte naaldboom of een van de vele fantastische alternatieven: een houten boom, een takkenboom of … misschien wel zo’n eetbare kerstboom?
Lees meer
Een Sinterklaas van speculaas
Speciale gelegenheden
Sinterklaas zonder speculaas? Da’s zoals kerstmis zonder kerstboom. Of Pasen zonder paaseitjes. Onmogelijk dus. Maar waar komt die traditie vandaan? En welke soorten speculaas zijn er zoal?
Lees meer
Griezelig veel inspiratie voor een Halloweengebak
Speciale gelegenheden
Halloween is intussen ook bij ons een feest om halsreikend naar uit te kijken. Een heerlijke verkleedpartij voor jong en oud, een nachtelijke griezeltocht en talloze ideëen om je huis (én tuin) te decoreren. Een dag om te griezelen en plezier te maken, om ‘bang’ te zijn en om bang gemaakt te maken. Maak je er ook in je keuken een feest van? Met deze tips voor koekjes en (cup)cakes gaat dat bangelijk goed lukken.
Let’s freak out!
Lees meer
Geen Pasen zonder paaskoekjes
Speciale gelegenheden
Denk je aan Pasen, dan denk je aan eieren. Maar wat doe je met de inhoud van al die uitgeblazen eitjes? Ovenheerlijke koekjes bakken, natuurlijk!
Lees meer