Blog
Imperial levert al mmm-momentjes sinds 1928. En daar zijn we best trots op. In al die jaren deden we heel wat ervaring en kennis op. We maakten ontelbaar veel liters pudding en bérgen confituur. We bakten miljoenen taarten, cakes en pannenkoeken. En we bleven onze producten optimaliseren voor jouw gebruiksgemak. Onze ervaring, weetjes en vernieuwingen delen we graag met jou in deze blog. Lees je mee?
Bakken met kids? Bakken goede redenen!
Bakken met kinderen
Kinderen vinden bakken de max. Wist je dat ze in de keuken zoveel méér leren dan koekjes of taart maken? Van taalontwikkeling tot rekenen: dit zijn 7 heel goede redenen voor lekker veel bakplezier.
Lees meerGeen kerst zonder kerststronk
Speciale gelegenheden
Ben jij ook fan van een kerststronk of ‘bûche de Noël’? Kerst is ondenkbaar zonder dit heerlijke traditionele dessert. Toch niet in Franstalige landen met een christelijke geschiedenis, zoals Canada, Frankrijk, Libanon en België.
Lees meerTopperdetop: verjaardagsfeestjes!
Speciale gelegenheden
De beste feestjes? Verjaardagsfeestjes voor de vriendjes van de kindjes. Want die zijn altijd bijzonder. Het hele huis vol ballonnen, een gezellige drukte, cadeautjes én veel zoete traktaties. Hoe maak je het jezelf lekker makkelijk? Met een slimme selectie toppings, natuurlijk! Hiep hiep hoera!
Een boontje voor driekoningentaart
Speciale gelegenheden
‘Driekoningen, Driekoningen geef mij een… stukje taart! Op 6 januari smullen we met z’n allen driekoningentaart. Weet jij waar die traditie vandaan komt? En hoe je zo’n lekker exemplaar (mét legendarische boon) maakt?
Lees meerLichtmis of de Dag van de Pannenkoek
Speciale gelegenheden
Al gehoord van Lichtmis? Het is de dag van de voorspoed. En dan worden er in heel Europa pannenkoeken gebakken. Met dank aan de christenen én de Kelten.
Lees meer