Blog

filter filter icoon Created with Sketch. close

Imperial levert al mmm-momentjes sinds 1928. En daar zijn we best trots op. In al die jaren deden we heel wat ervaring en kennis op. We maakten ontelbaar veel liters pudding en bérgen confituur. We bakten miljoenen taarten, cakes en pannenkoeken. En we bleven onze producten optimaliseren voor jouw gebruiksgemak. Onze ervaring, weetjes en vernieuwingen delen we graag met jou in deze blog. Lees je mee?

815 D10 A7 CC61 489 B 85 BB DC427 A57352 E

Bakken met kids? Bakken goede redenen!

Bakken met kinderen

Kinderen vinden bakken de max. Wist je dat ze in de keuken zoveel méér leren dan koekjes of taart maken? Van taalontwikkeling tot rekenen: dit zijn 7 heel goede redenen voor lekker veel bakplezier.

Lees meer
Web Kerststronk

Geen kerst zonder kerststronk

Speciale gelegenheden

Ben jij ook fan van een kerststronk of ‘bûche de Noël’? Kerst is ondenkbaar zonder dit heerlijke traditionele dessert. Toch niet in Franstalige landen met een christelijke geschiedenis, zoals Canada, Frankrijk, Libanon en België.

Lees meer
Web verjaardag

Topperdetop: verjaardagsfeestjes!

Speciale gelegenheden

De beste feestjes? Verjaardagsfeestjes voor de vriendjes van de kindjes. Want die zijn altijd bijzonder. Het hele huis vol ballonnen, een gezellige drukte, cadeautjes én veel zoete traktaties. Hoe maak je het jezelf lekker makkelijk? Met een slimme selectie toppings, natuurlijk! Hiep hiep hoera!

Lees meer
Web Driekoningentaart

Een boontje voor driekoningentaart

Speciale gelegenheden

‘Driekoningen, Driekoningen geef mij een… stukje taart! Op 6 januari smullen we met z’n allen driekoningentaart. Weet jij waar die traditie vandaan komt? En hoe je zo’n lekker exemplaar (mét legendarische boon) maakt?

Lees meer
Web Pannenkoekenpan

Lichtmis of de Dag van de Pannenkoek

Speciale gelegenheden

Al gehoord van Lichtmis? Het is de dag van de voorspoed. En dan worden er in heel Europa pannenkoeken gebakken. Met dank aan de christenen én de Kelten.

Lees meer

Laad meer blogberichten