Blog

filter filter icoon Created with Sketch. close

Feestjes zijn de ultieme mmm-momenten. En dus de perfecte gelegenheid om uit te pakken met zelfgemaakt lekkers. Pannenkoeken voor Lichtmis. Een échte kerststronk. Cupcakes in een bepaald thema. Of een gepersonaliseerde verjaardags- of jubileumtaart? Aan tafel!

Kerstboompjes met speculaas14

Een kerstboom om op te eten

Speciale gelegenheden

Het gezelligste aan de eindejaarsperiode? De lichtjes en de kerstboom natuurlijk. Welke zet jij? Een echte naaldboom of een van de vele fantastische alternatieven: een houten boom, een takkenboom of … misschien wel zo’n eetbare kerstboom?

Lees meer
4 Jozefien Ryckx Studio Goestjes Imperial hasseltse speculaas close ingr min

Een Sinterklaas van speculaas

Speciale gelegenheden

Sinterklaas zonder speculaas? Da’s zoals kerstmis zonder kerstboom. Of Pasen zonder paaseitjes. Onmogelijk dus. Maar waar komt die traditie vandaan? En welke soorten speculaas zijn er zoal?

Lees meer
Chocolade smiley cake

Griezelig veel inspiratie voor een Halloweengebak

Speciale gelegenheden

Halloween is intussen ook bij ons een feest om halsreikend naar uit te kijken. Een heerlijke verkleedpartij voor jong en oud, een nachtelijke griezeltocht en talloze ideëen om je huis (én tuin) te decoreren. Een dag om te griezelen en plezier te maken, om ‘bang’ te zijn en om bang gemaakt te maken. Maak je er ook in je keuken een feest van? Met deze tips voor koekjes en (cup)cakes gaat dat bangelijk goed lukken.

Let’s freak out!

Lees meer
Paashaaskoekje

Geen Pasen zonder paaskoekjes

Speciale gelegenheden

Denk je aan Pasen, dan denk je aan eieren. Maar wat doe je met de inhoud van al die uitgeblazen eitjes? Ovenheerlijke koekjes bakken, natuurlijk!

Lees meer
Web Kerststronk

Geen kerst zonder kerststronk

Speciale gelegenheden

Ben jij ook fan van een kerststronk of ‘bûche de Noël’? Kerst is ondenkbaar zonder dit heerlijke traditionele dessert. Toch niet in Franstalige landen met een christelijke geschiedenis, zoals Canada, Frankrijk, Libanon en België.

Lees meer

Laad meer blogberichten