Blog

filter filter icoon Created with Sketch. close

Feestjes zijn de ultieme mmm-momenten. En dus de perfecte gelegenheid om uit te pakken met zelfgemaakt lekkers. Pannenkoeken voor Lichtmis. Een échte kerststronk. Cupcakes in een bepaald thema. Of een gepersonaliseerde verjaardags- of jubileumtaart? Aan tafel!

Web Kerststronk

Geen kerst zonder kerststronk

Speciale gelegenheden

Ben jij ook fan van een kerststronk of ‘bûche de Noël’? Kerst is ondenkbaar zonder dit heerlijke traditionele dessert. Toch niet in Franstalige landen met een christelijke geschiedenis, zoals Canada, Frankrijk, Libanon en België.

Lees meer
Web verjaardag

Topperdetop: verjaardagsfeestjes!

Speciale gelegenheden

De beste feestjes? Verjaardagsfeestjes voor de vriendjes van de kindjes. Want die zijn altijd bijzonder. Het hele huis vol ballonnen, een gezellige drukte, cadeautjes én veel zoete traktaties. Hoe maak je het jezelf lekker makkelijk? Met een slimme selectie toppings, natuurlijk! Hiep hiep hoera!

Lees meer
Web Driekoningentaart

Een boontje voor driekoningentaart

Speciale gelegenheden

‘Driekoningen, Driekoningen geef mij een… stukje taart! Op 6 januari smullen we met z’n allen driekoningentaart. Weet jij waar die traditie vandaan komt? En hoe je zo’n lekker exemplaar (mét legendarische boon) maakt?

Lees meer
Web Pannenkoekenpan

Lichtmis of de Dag van de Pannenkoek

Speciale gelegenheden

Al gehoord van Lichtmis? Het is de dag van de voorspoed. En dan worden er in heel Europa pannenkoeken gebakken. Met dank aan de christenen én de Kelten.

Lees meer