Aalsterse vlaai
Aalsterse vlaai

  • 1
    • Verwarm je oven op 180 °C
  • 2
    • Doe de melk in een kookpot en warm zachtjes op.
  • 3
    • Verkruimel de speculaas en de peperkoek, doe samen met de kandijsiroop, bruine suiker en Imperial vanillesuiker bij de melk. Laat zachtjes pruttelen tot je een dikke egale brei krijgt, roer regelmatig! Neem van het vuur.
  • 4
    • Doe het ei in een kommetje en doe er de maïzena bij, meng en voeg toe aan het beslag.
  • 5
    • Vet een ovenschaal in en doe het beslag erin. Bak de vlaai ongeveer 1u in je oven. Check met een breinaald of de vlaai klaar is. Indien niet bak je hem nog een kwartiertje langer.
  • 6
    • Haal uit de oven en laat een aantal uren afkoelen, want koud is deze vlaai het lekkerst!
Delen op:
Terug naar overzicht

Producten van Imperial