Web Aardbeiconfituur
Web Aardbeiconfituur

Aardbeienconfituur met Pec

  • 1 Reinig ongeveer 1.150 gram rijpe aardbeien zorgvuldig en snij de steeltjes eraf.
  • 2 Halveer de grote vruchten.
  • 3 Weeg 1.000 gram gereinigde vruchten af en doe deze in een kookpot.
  • 4 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec in en meng.
  • 5 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 6 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 1200 gram suiker toe.
  • 7 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
  • 8 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.

Aardbeienconfituur met Pec Plus

  • 1 Reinig ongeveer 1.150 gram rijpe aardbeien zorgvuldig en snij de steeltjes eraf.
  • 2 Halveer de grote vruchten.
  • 3 Weeg 1.000 gram gereinigde vruchten af en doe deze in een kookpot.
  • 4 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec Plus in en meng.
  • 5 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 6 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 500 gram suiker toe.
  • 7 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
  • 8 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial