Aardbeienconfituur met Pec
-
1
Reinig ongeveer 1.150 gram rijpe aardbeien zorgvuldig en snij de steeltjes eraf.
-
2
Halveer de grote vruchten.
-
3
Weeg 1.000 gram gereinigde vruchten af en doe deze in een kookpot.
-
4
Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec in en meng.
-
5
Laat het mengsel al roerend koken.
-
6
Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 1200 gram suiker toe.
-
7
Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
-
8
Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.
Aardbeienconfituur met Pec Plus
-
1
Reinig ongeveer 1.150 gram rijpe aardbeien zorgvuldig en snij de steeltjes eraf.
-
2
Halveer de grote vruchten.
-
3
Weeg 1.000 gram gereinigde vruchten af en doe deze in een kookpot.
-
4
Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec Plus in en meng.
-
5
Laat het mengsel al roerend koken.
-
6
Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 500 gram suiker toe.
-
7
Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
-
8
Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.
Terug naar overzicht