
-
1
- Verwarm je oven voor op 200° C.
-
2
- Zeef het Imperial bakmeel in een mengkom. Voeg er de suiker, Imperial vanillesuiker, eieren, melk en olie aan toe. Meng tot een mooi egaal beslag.
-
3
- Beboter je taartvorm en besprenkel de bodem en de randen met bloem. Stort het deeg in je taartvorm.
-
4
- Snijd de appels in plakjes van ongeveer een halve cm. Je hoeft ze niet te schillen maar dat mag wel. Schik de appelplakjes naar wens bovenop het beslag. Duw ze niet te diep voor een mooi resultaat.
-
5
- Smelt voor de afwerking de boter en doe er de suiker bij. Roer even tot de suiker is opgenomen door de boter. Laat kort afkoelen. Meng nu het ei door dit suikermengsel tot je een gladde massa krijgt.
-
6
- Bestrijk de taart rijkelijk met het suiker-eimengsel.
-
7
- Bak de taart 20 minuten in je oven en laat afkoelen.
Delen op: