
-
1
Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.
-
2
Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.
-
3
Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf intussen goed kloppen.
-
4
Giet de pudding in een kom en laat volledig afkoelen.
-
5
Verkruimel de zandkoekjes en meng met de gesmolten boter. Stort het mengsel in een grote schaal en druk goed aan, zodat er een koekjesbodem ontstaat.
-
6
Snijd de banaan in schijfjes en verdeel over de bodem.
-
7
Giet de vanillepudding over de banaanschijfjes.
-
8
Klop de slagroom goed op en verdeel over de schaal. Plaats minstens twee uur in de koelkast alvorens te serveren. Smakelijk!