Banaan vanillepudding39
Banaan vanillepudding39
  • 1

    Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.

  • 2

    Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.

  • 3

    Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf intussen goed kloppen.

  • 4

    Giet de pudding in een kom en laat volledig afkoelen.

  • 5

    Verkruimel de zandkoekjes en meng met de gesmolten boter. Stort het mengsel in een grote schaal en druk goed aan, zodat er een koekjesbodem ontstaat.

  • 6

    Snijd de banaan in schijfjes en verdeel over de bodem.

  • 7

    Giet de vanillepudding over de banaanschijfjes.

  • 8

    Klop de slagroom goed op en verdeel over de schaal. Plaats minstens twee uur in de koelkast alvorens te serveren. Smakelijk!

Delen op:
Terug naar overzicht

Producten van Imperial