
Voor de poffertjes
-
1
Voeg alle ingrediënten toe aan een kom en mix tot een glad beslag.
-
2
Plaats de poffertjespan op het vuur en laat goed heet worden. Bestrijk de poffertjespan vervolgens in met wat boter om in te vetten.
-
3
Vul ieder kuiltje voor 2/3 met beslag. Keer de poffertjes om van zodra de bovenkant belletjes vormt.
Voor de vanillepudding
-
1
Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.
-
2
Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.
-
3
Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.
-
4
Giet de pudding in een spuitzak en laag afkoelen.
Afwerking
-
1
Spuit op ieder poffertje wat van de vanillepudding en werk af met een tweede poffertje.
-
2
Leg op ieder poffertje een framboos en werk af met wat poedersuiker.