Boule de berlin pfo
Boule de berlin pfo

Voor de poffertjes

  • 1

    Voeg alle ingrediënten toe aan een kom en mix tot een glad beslag.

  • 2

    Plaats de poffertjespan op het vuur en laat goed heet worden. Bestrijk de poffertjespan vervolgens in met wat boter om in te vetten.

  • 3

    Vul ieder kuiltje voor 2/3 met beslag. Keer de poffertjes om van zodra de bovenkant belletjes vormt.

Voor de vanillepudding

  • 1

    Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.

  • 2

    Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.

  • 3

    Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.

  • 4

    Giet de pudding in een spuitzak en laag afkoelen.

Afwerking

  • 1

    Spuit op ieder poffertje wat van de vanillepudding en werk af met een tweede poffertje.

  • 2

    Leg op ieder poffertje een framboos en werk af met wat poedersuiker.

Terug naar overzicht

Producten van Imperial