IMP Jam Posts 03 1
IMP Jam Posts 03 1

Braambessenconfituur met Pec

  • 1 Reinig zorgvuldig ongeveer 1.150 gram rijpe braambessen en ontdoe van stelen.
  • 2 Doe deze in een kookpot.
  • 3 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec in en meng.
  • 4 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 5 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 1.200 gram suiker toe.
  • 6 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
  • 7 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.

Braambessenconfituur met Pec Plus

  • 1 Reinig zorgvuldig ongeveer 1.150 gram rijpe braambessen en ontdoe van stelen.
  • 2 Doe deze in een kookpot.
  • 3 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec Plus in en meng.
  • 4 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 5 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 500 gram suiker toe.
  • 6 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.
  • 7 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial