-
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm (voorkeur 20cm x 20cm) met bakpapier. Beboter het bakpapier en zet opzij.
-
2
Zeef in een kom de bloem, cacaopoeder en het zout. Zet opzij.
-
3
Verwarm een pan op middelhoog vuur en voeg de boter, zonnebloemolie, 100 gr suiker en vanillesuiker toe en roer tot alles gesmolten is. Haal terug van het vuur.
-
4
Voeg de eieren, het eigeel en de resterende suiker toe aan een kom en mix tot een gladde massa.
-
5
Voeg al mixend het warme botermengsel langzaam toe aan het eiermengsel.
-
6
Spatel de kom met droge ingrediënten onder het natte mengsel.
-
7
Voeg tot slot de chocoladeparels en de helft van de Oreo koekjes toe en meng onder elkaar.
-
8
Stort het beslag in de bakvorm en verdeel de overige Oreo koekjes over het beslag. Druk ze een beetje in het beslag.
-
9
Bak de Oreo Brownie 30 minuten in de oven. Haal uit de oven en plaats op een rooster om af te koelen.