6 Gauffres Emilie02
6 Gauffres Emilie02

Voor de Brusselse wafels

  • 1

    Meng de eierdooiers met de helft van de melk.

  • 2

    Voeg vervolgens de bloem, de rest van de melk, het zout, de vanille en de gesmolten boter toe.

  • 3

    Klop het eiwit stijf.

  • 4

    Voeg het eiwit toe aan het mengsel en meng voorzichtig met een spatel.

  • 5

    Vet de wafelvorm in en verwarm.

  • 6

    Vul de wafelvorm met deeg en laat 3 minuten bakken.

Voor de slagroom

  • 1

    Klop de room met de fijne poedersuiker op tot een stevige slagroom.

De afwerking

  • 1

    Giet enkele lepels slagroom op de wafels.

  • 2

    Voeg daarover chocoladetopping, knapperige chocoladeparels en fijne poedersuiker toe.

Bron: RTL TVI

Terug naar overzicht

Producten van Imperial