Puddingbuffet The Baking Foodstylist Hoge resolutie 2 3
Puddingbuffet The Baking Foodstylist Hoge resolutie 2 3

Bereiding

  • 1

    Bereid zowel de chocolade- als de vanillepudding volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.

  • 2

    Giet de pudding in kleine glaasjes en laat afkoelen.

  • 3

    Zet eventueel in de koelkast indien je een gekoelde pudding wilt.

Afwerking

  • 1

    Verkruimel de speculoos en verdeel over de glaasjes vanillepudding.

  • 2

    Verdeel de marshmallows over de glaasjes chocoladepudding. Geef de marshmallows, indien gewenst, een kleurtje met een gas/keukenbrander.

  • 3

    Geef de glaasjes een kersttoets door ze af te werken met kerst accessoires (kleine kerstballen, houten prikkers, (houten)decoratie,…).

Tip

  • 1

    Heb je minimarshmallows? Knip dan grotere marshmallows in kleine stukjes.

Terug naar overzicht