Pudding canneloni 2
Pudding canneloni 2
  • 1

    Smelt de boter in een steelpannetje. Meng intussen het eiwit met de suiker.

  • 2

    Voeg vervolgens het zout en de bloem toe en meng opnieuw. Voeg tot slot de gesmolten boter toe en meng tot een gladde massa.

  • 3

    Laat het deeg minstens 6 uur rusten in de koelkast.

  • 4

    Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  • 5

    Gebruik de achterkant van een eetlepel om telkens het deeg in zeer filterdunne cirkels uit te smeren. Bak gedurende 5 minuten in de oven.

  • 6

    Haal de koekjes uit de oven en rol ieder koekje rond een dikke stift. Leg de opgerolde koekjes op een rooster en laat afkoelen.

Voor de vanillepudding vulling

  • 1

    Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.

  • 2

    Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.

  • 3

    Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.

  • 4

    Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.

Terug naar overzicht

Producten van Imperial