
-
1
Smelt de boter in een steelpannetje. Meng intussen het eiwit met de suiker.
-
2
Voeg vervolgens het zout en de bloem toe en meng opnieuw. Voeg tot slot de gesmolten boter toe en meng tot een gladde massa.
-
3
Laat het deeg minstens 6 uur rusten in de koelkast.
-
4
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
5
Gebruik de achterkant van een eetlepel om telkens het deeg in zeer filterdunne cirkels uit te smeren. Bak gedurende 5 minuten in de oven.
-
6
Haal de koekjes uit de oven en rol ieder koekje rond een dikke stift. Leg de opgerolde koekjes op een rooster en laat afkoelen.
Voor de vanillepudding vulling
-
1
Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.
-
2
Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.
-
3
Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.
-
4
Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.