Chocolade moelleux
Chocolade moelleux
  • 1 Meng de eieren met de suiker met behulp van een klopper tot dit een witte massa is.
  • 2 Zeef het bakmeel.
  • 3 Voeg de bakmeel toe aan het eiermengsel.
  • 4 Klop dit goed tot je een homogene massa krijgt.
  • 5

    Smelt de 100gr boter samen met de chocolade en de speculoospasta.

  • 6 Meng alles samen met een klopper.
  • 7 Doe het geheel in een spuitzak. Laat dit minstens 2 uur rusten in de koelkast.
  • 8 Wrijf een inox ring in met een beetje boter.
  • 9 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • 10 Spuit de ring voor 2/3 vol met het mengsel.
  • 11 Bak dit tot 7 tot 10 minuten in de oven. De baktijd hangt af van het verschillende type oven.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial