![Triffle Mousse Taart 0015](https://imperialbaking.be/assets/files/general/_580x454_crop_center-center_none/Triffle-Mousse-Taart_0015.jpg)
-
1
Bereid de chocolade tulbandcake volgens de instructies.
-
2
Neem een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes mokka mousse poeder in 250 ml koude melk.
-
3
Neem een tweede kom en voeg de inhoud van 2 zakjes chocolademousse poeder in 200 ml koude melk.
-
4
Klop beide mengsels krachtig met een elektrische handmixer gedurende vijf minuten.
-
5
Plaats beide kommen in de koelkast voor minstens 1 uur.
-
6
Klop de slagroom op in een grote kom.
-
7
Verdeel de chocolade tulbandcake in twee gelijke delen.
-
8
Neem een grote glazen schaal, verkruimel de eerste helft van de chocoladecake en verdeel over de bodem van de schaal.
-
9
Stort hierop de chocolademousse.
-
10
Verdeel de helft van de opgeklopte slagroom over de chocolademousse.
-
11
Verkruimel de andere helft van de chocoladecake over de slagroom.
-
12
Stort hierop de mokkamousse.
-
13
Werk af met de resterende slagroom en strooi nog wat chocoladecake over de slagroom.
-
14
Plaats de chocolade- & mokkamousse trifle taart minstens twee uur in de koelkast.