Triffle Mousse Taart 0015
Triffle Mousse Taart 0015
  • 1

    Bereid de chocolade tulbandcake volgens de instructies.

  • 2

    Neem een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes mokka mousse poeder in 250 ml koude melk.

  • 3

    Neem een tweede kom en voeg de inhoud van 2 zakjes chocolademousse poeder in 200 ml koude melk.

  • 4

    Klop beide mengsels krachtig met een elektrische handmixer gedurende vijf minuten.

  • 5

    Plaats beide kommen in de koelkast voor minstens 1 uur.

  • 6

    Klop de slagroom op in een grote kom.

  • 7

    Verdeel de chocolade tulbandcake in twee gelijke delen.

  • 8

    Neem een grote glazen schaal, verkruimel de eerste helft van de chocoladecake en verdeel over de bodem van de schaal.

  • 9

    Stort hierop de chocolademousse.

  • 10

    Verdeel de helft van de opgeklopte slagroom over de chocolademousse.

  • 11

    Verkruimel de andere helft van de chocoladecake over de slagroom.

  • 12

    Stort hierop de mokkamousse.

  • 13

    Werk af met de resterende slagroom en strooi nog wat chocoladecake over de slagroom.

  • 14

    Plaats de chocolade- & mokkamousse trifle taart minstens twee uur in de koelkast.

Terug naar overzicht