Chocolade muffins
Chocolade muffins
  • 1

    Verwarm de oven op 220 graden. Spray een muffinbakvorm in met een bakspray en vul met cupcake vormpjes.

  • 2

    Meng de bloem, de suiker, de cacaopoeder, het natriumbicarbonaat, het zout en de chocoladeparels onder elkaar in een grote kom.

  • 3

    Meng in een andere kom de eieren, de yoghurt, de olie, de melk en de vanille extract onder elkaar.

  • 4

    Voeg de natte ingrediënten toe bij de droge ingrediënten en meng met een spatel onder elkaar.

  • 5

    Voeg het beslag toe aan de cupcake vormpjes. Vul ieder vormpje tot bovenaan. Bak gedurende 5 minuten aan 220 graden, verlaag vervolgens de temperatuur naar 180 graden. Bak nog 15 tot 20 minuten verder of tot de chocolade muffins gaar zijn.

  • 6

    Haal de muffinbakvorm uit de oven en laat afkoelen. Haal de chocolademuffins uit de muffinbakvorm en plaats op een rooster om verder af te koelen. `

Terug naar overzicht

Producten van Imperial