
-
1
Verwarm de oven op 220 graden. Spray een muffinbakvorm in met een bakspray en vul met cupcake vormpjes.
-
2
Meng de bloem, de suiker, de cacaopoeder, het natriumbicarbonaat, het zout en de chocoladeparels onder elkaar in een grote kom.
-
3
Meng in een andere kom de eieren, de yoghurt, de olie, de melk en de vanille extract onder elkaar.
-
4
Voeg de natte ingrediënten toe bij de droge ingrediënten en meng met een spatel onder elkaar.
-
5
Voeg het beslag toe aan de cupcake vormpjes. Vul ieder vormpje tot bovenaan. Bak gedurende 5 minuten aan 220 graden, verlaag vervolgens de temperatuur naar 180 graden. Bak nog 15 tot 20 minuten verder of tot de chocolade muffins gaar zijn.
-
6
Haal de muffinbakvorm uit de oven en laat afkoelen. Haal de chocolademuffins uit de muffinbakvorm en plaats op een rooster om verder af te koelen. `