Chocolade taart
Chocolade taart

Voor de chocoladepudding vulling

  • 1

    Doe 10 eetlepels melk in een kopje. Los het poeder erin op en roer tot alle klonters zijn verdwenen.

  • 2

    Voeg de suiker toe aan de rest van de melk en breng aan de kook.

  • 3

    Haal de pan van het vuur en voeg al kloppend het opgeloste puddingpoeder toe. Laat nog 1 minuut koken. Blijf goed kloppen.

  • 4

    Giet de pudding in een kom en laat afkoelen.

  • 5

    Meng de stukjes chocolade onder de chocoladepudding wanneer afgekoeld.

Voor de taartbodem van speculaas

  • 1

    Voeg de speculaaskoekjes toe aan de blender en mix fijn.

  • 2

    Meng de speculaaspoeder met de gesmolten boter en het snufje kaneel en kneed goed.

  • 3

    Leg een vel bakpapier in de bakvorm en vet in met wat boter of olijfolie. Verdeel vervolgens het speculaasdeeg over de taartvorm. Druk de randen goed aan en gebruik de achterkant van een lepel om de bodem goed aan te drukken. Plaats de taartbodem 1 uur in de koelkast.

Terug naar overzicht

Producten van Imperial