Chocolade smiley cake
Chocolade smiley cake

Biscuit

  • 1 Klop de eieren met de suikers. Doe dit op een zacht vuurtje op een temperatuur van 50°C.
  • 2 Voeg de 40 gram boter toe en klop nog enkele minuten verder op een zacht vuurtje.
  • 3 Blijf nu kloppen tot de massa terug koud is.
  • 4 Spatel het bakmeel onder het beslag samen met de cacao.
  • 5 Spatel de gesmolten boter onder het beslag.
  • 6 Verwarm de oven voor tot 160°C.
  • 7 Neem een springvorm (diameter 24cm – 6 tot 8 cm hoogte) + boter.
  • 8 Boter de springvorm in en doe het beslag in deze springvorm (tot de helft vullen). De boter is tegen het plakken van het beslag in de springvorm.
  • 9 Bak het biscuit in een oven op 160°C gedurende 50 minuten.

Vanille crème

  • 1 Meng de mascarpone met de honing.
  • 2 Voeg de suiker toe.
  • 3 Roer de Griekse yoghurt yoghurt onder het mengsel.
  • 4 Voeg als laatste de gehakte maltezers toe aan dit beslag.

Afwerking

  • 1 Snij het biscuit horizontaal door.
  • 2 Besmeer één helft met de vanille crème.
  • 3 Snij uit de andere helft twee ogen en een lachende mond zodat je een lachend gezichtje creëert.
  • 4 Leg het gezichtje op de ingesmeerde biscuithelft.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial