Chocolade tulband met verpakking V3 1
Chocolade tulband met verpakking V3 1
  • 1

    Verwarm de oven op 180 graden.

  • 2

    Mix de suiker samen met de boter en het zout tot een luchtige massa.

  • 3

    Voeg de eieren een voor een toe aan het suikermengsel samen met de Kirsch.

  • 4

    Zeef vervolgens de bloem bij het mengsel en spatel alles om.

  • 5

    Smelt de chocolade au bain-marie.

  • 6

    Spatel de chocolade door het deeg.

  • 7

    Vet de tulbandcakevorm in met boter en giet het deeg in de bakvorm.

  • 8

    Plaats gedurende 50 minuten in de oven. Test met een houten prikker om te zien of de cake klaar is.

  • 9

    Haal de chocolade tulbandcake uit de oven en laat volledig afkoelen.

  • 10

    Draai de bakvorm om en laat de tulbandcake voorzicht uit de bakvorm glijden. Tip: zit jouw tulbandcake vast? Zet de bakvorm enkele minuten in heet water. De tulbandcake komt direct los!

Terug naar overzicht