
Bereiding pudding
- 1 Schep 1 kopje uit 3/4 l melk.
- 2 Meng daarin de inhoud van 1zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer overblijven.
- 3 Voeg 75 g suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
- 4 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
- 5 Laat de bereiding nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
- 6 Laat de pudding afkoelen.
- 1 Smelt 2/3 (+/- 200g) van de chocolade in de magnetron.
-
2
! Roer per 20 seconden en telkens in roeren totdat de chocolade gesmolten is.
-
3
Voeg de overige chocolade (1/3) toe om te temperen.
- 4 Blaas de ballonnen op en knoop toe.
- 5 Dompel de ballonnen voor de helft in de chocolade en zet op een plaat met bakpapier
- 6 Laat de chocolade opstijven in de koelkast of een koele plaats.
- 7 Doorprik de ballonnen als de chocolade is opgesteven en verwijder de ballonnen.
- 8 Klop de room op en meng deze samen met de pudding.
- 9 Vul de chocolade bollen met de pudding.
- 10 Werk af met vers fruit.
Delen op: