Chocoadebol met pudding21
Chocoadebol met pudding21

Bereiding pudding

  • 1 Schep 1 kopje uit 3/4 l melk.
  • 2 Meng daarin de inhoud van 1zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer overblijven.
  • 3 Voeg 75 g suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
  • 4 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
  • 5 Laat de bereiding nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
  • 6 Laat de pudding afkoelen.
  • 1 Smelt 2/3 (+/- 200g) van de chocolade in de magnetron.
  • 2

    ! Roer per 20 seconden en telkens in roeren totdat de chocolade gesmolten is.

  • 3

    Voeg de overige chocolade (1/3) toe om te temperen.

  • 4 Blaas de ballonnen op en knoop toe.
  • 5 Dompel de ballonnen voor de helft in de chocolade en zet op een plaat met bakpapier
  • 6 Laat de chocolade opstijven in de koelkast of een koele plaats.
  • 7 Doorprik de ballonnen als de chocolade is opgesteven en verwijder de ballonnen.
  • 8 Klop de room op en meng deze samen met de pudding.
  • 9 Vul de chocolade bollen met de pudding.
  • 10 Werk af met vers fruit.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial