
Bereiding
-
1
Laat de chocolade au bain-marie smelten.
Voor de zachte noga
-
1
Verwarm de boter met de suiker en de gecondenseerde melk in een steelpan, breng aan de kook. Laat 3 tot 4 minuten koken.
-
2
Voeg de fluff en de pindakaas toe.
Afwerking
-
1
Laat de chocolade au bain-marie smelten.
-
2
Strijk een dun laagje chocolade uit in een roestvrijstalen kader.
-
3
Zet op een koele plaats zodat de chocolade hard wordt.
-
4
Voeg de zachte noga erover toe.
-
5
Zet in de koelkast zodat de noga hard wordt.
-
6
Leg de pinda's erop.
-
7
Giet de zachte karamel erover.
-
8
Zet op een koele plaats.
-
9
Wanneer de karamel hard is, haal je de bereiding uit de vorm en snij je deze in repen.
-
10
Dompel de repen in gesmolten chocolade.
Tip
-
1
Fluff is een marshmallowpasta die je in de supermarkt kan kopen.