Chocoladerepen 1200x1200
Chocoladerepen 1200x1200

Bereiding

  • 1

    Laat de chocolade au bain-marie smelten.

Voor de zachte noga

  • 1

    Verwarm de boter met de suiker en de gecondenseerde melk in een steelpan, breng aan de kook. Laat 3 tot 4 minuten koken.

  • 2

    Voeg de fluff en de pindakaas toe.

Afwerking

  • 1

    Laat de chocolade au bain-marie smelten.

  • 2

    Strijk een dun laagje chocolade uit in een roestvrijstalen kader.

  • 3

    Zet op een koele plaats zodat de chocolade hard wordt.

  • 4

    Voeg de zachte noga erover toe.

  • 5

    Zet in de koelkast zodat de noga hard wordt.

  • 6

    Leg de pinda's erop.

  • 7

    Giet de zachte karamel erover.

  • 8

    Zet op een koele plaats.

  • 9

    Wanneer de karamel hard is, haal je de bereiding uit de vorm en snij je deze in repen.

  • 10

    Dompel de repen in gesmolten chocolade.

Tip

  • 1

    Fluff is een marshmallowpasta die je in de supermarkt kan kopen.

Delen op:
Terug naar overzicht

Producten van Imperial