
Bereiding
- 1 Laat de chocolade au bain-marie smelten.
Voor de zachte noga
- 1 Verwarm de boter met de suiker en de gecondenseerde melk in een steelpan, breng aan de kook. Laat 3 tot 4 minuten koken.
- 2 Voeg de fluff en de pindakaas toe.
Afwerking
- 1 Laat de chocolade au bain-marie smelten.
- 2 Strijk een dun laagje chocolade uit in een roestvrijstalen kader.
- 3 Zet op een koele plaats zodat de chocolade hard wordt.
- 4 Voeg de zachte noga erover toe.
- 5 Zet in de koelkast zodat de noga hard wordt.
- 6 Leg de pinda's erop.
- 7 Giet de zachte karamel erover.
- 8 Zet op een koele plaats.
- 9 Wanneer de karamel hard is, haal je de bereiding uit de vorm en snij je deze in repen.
- 10 Dompel de repen in gesmolten chocolade.
Tip
- 1 Fluff is een marshmallowpasta die je in de supermarkt kan kopen.
Delen op: