-
1
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een grote bakplaat met bakpapier.
-
2
Klop in een middelgrote kom de bloem, bakpoeder, bakpoeder en zout door elkaar en zet opzij.
-
3
Voeg in een grote mengkom de gesmolten boter, bruine suiker en suiker toe en mix gedurende 2 minuten. Voeg vervolgens het ei en het vanille extract toe en mix tot een gladde massa.
-
4
Voeg de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en meng met een spatel voorzichtig alles onder elkaar. Voeg vervolgens de chocoladeparels toe en meng tot alles goed gemend is.
-
5
Schep 6 koekjes op de bakplaat en bak 12 à 15 minuten. De koekjes zijn klaar als ze goudbruin zijn. Haal de koekjes uit de oven en bestrooi met extra chocoladeparels en wat zeezout.
-
6
De koekjes zijn nog zacht als ze uit de oven komen. De koekjes worden hard terwijl ze afkoelen.