Bereidingswijze
-
1
Verwarm de oven op 180 graden.
-
2
Meng in een grote kom de bloem, het maïszetmeel, de suiker, het bakpoeder en het zout.
-
3
Meng in een andere kom de karnemelk, de eigelen, de zonnebloemolie en vanille extract.
-
4
Giet het vloeibare mengsel bij de droge ingrediënten en meng onder elkaar tot alle bloem is opgenomen.
-
5
Klop in een aparte kom de eiwitten stijf. Meng voorzichtig het opgeklopte eiwit onder het beslag.
-
6
Verwarm het wafelijzer en vet in met een bakspray. Gebruik per wafel ongeveer 4 eetlepels beslag.
Afwerking
-
1
Bekleed een bakrooster met bakpapier en verdeel de wafels over het bakpapier. Plaats in het midden van de oven om warm te houden.
-
2
Doe de gesmolten boter in een kommetje en de kaneel en suiker samen in een ander kommetje.
-
3
Snijd de wafels in reepjes, dip in de gesmolten boter en vervolgens in het suikermengsel. Serveer met warme chocoladesaus.