Crumble mango en abrikoos pudding
Crumble mango en abrikoos pudding

Pudding

  • 1 Schep 1 kopje uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje pudding powder, totdat er geen klonters meer overblijven.
  • 2 Voeg de suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
  • 3 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in. Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.

Crumble

  • 1 Voeg alles bij de malse boter toe tot je een homogeen beslag bekomt.
  • 2 Laat een paar uur rusten in de koelkast.
  • 3 Duw het deeg door een grove zeef of rooster tot kruimels.

Vulling

  • 1 Snijd de mango en abrikozen in grove stukken.
  • 2 Warm caramel topping op en laat het fruit er in sudderen.
  • 3 Voeg vanillesuiker toe en laat verder garen.
  • 4 Laat alles afkoelen.

Verwerking

  • 1 Beboter een ovenschaal in en bebloem deze.
  • 2 Klop de pudding los en meng met de fruitmassa en doe in de ovenschaal.
  • 3

    Bestrooi alles met de crumble en bak in een vooverwarmde over op 180° C af.

Terug naar overzicht