
Voor de Dutch Pancakes
-
1
Verwarm de oven op 200 graden. Neem een pan die in de oven mag van 25cm diameter, doe de boter hierin en plaats in de oven.
-
2
Meng in een grote kom de melk, eieren, Imperial vanillesuiker en vanille extract.
-
3
Voeg vervolgens het Imperial bakmeel en het zout toe.
-
4
Haal de pan met gesmolten boter uit de oven, giet het deeg er voorzichtig in en plaats gedurende 15 minuten in de oven.
-
5
Verminder de temperatuur naar 150 graden en bak nog 5 minuten.
Voor de slagroom
-
1
Doe de slagroom in een hoge beker samen met de Imperial vanillesuiker. Mix tot er een stevige slagroom ontstaat.
Afwerken
-
1
Verhit een pan zonder vetstof. Doe de amandelschilfers in de pan en rooster tot ze goudbruin zijn.
-
2
Haal de Dutch pancake uit de oven, voeg twee eetlepels slagroom toe en werk af met de frambozen, geroosterde amandelschilfers en bloemsuiker. Smakelijk.