Web Frambozenconfituur
Web Frambozenconfituur

Frambozenconfituur met Pec

  • 1

    Reinig zorgvuldig ongeveer 1.150 gram rijpe frambozen en ontdoe van stelen.

  • 2

    Doe deze in een kookpot.

  • 3

    Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec in en meng.

  • 4

    Laat het mengsel al roerend koken.

  • 5

    Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 1.200 gram suiker toe.

  • 6

    Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.

  • 7

    Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.

Frambozenconfituur met Pec Plus

  • 1

    Reinig zorgvuldig ongeveer 1.150 gram rijpe frambozen en ontdoe van stelen.

  • 2

    Doe deze in een kookpot.

  • 3

    Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec Plus in en meng.

  • 4

    Laat het mengsel al roerend koken.

  • 5

    Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 500 gram suiker toe.

  • 6

    Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor confituur is dit 1 volle minuut.

  • 7

    Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.

Hoe kan ik mijn potjes confituur afsluiten?

Bij voorkeur met een deksel

  • Sluit de potjes af met een deksel en laat ze ondersteboven afkoelen;
  • Bewaar de confituur op een droge, koele plaats.

Met cellofaanpapier

  • Maak het cellofaanpapier aan 1 zijde nat;
  • Leg het cellofaan met de natte kant naar boven op het confituurpotje en doe er een elastiekje rond;
  • Laat de potten volledig afkoelen, breng het etiket erop aan en zet ze op een droge, koele plaats.
Delen op:
Terug naar overzicht

Producten van Imperial