Web Frambozengelei
Web Frambozengelei

Frambozengelei met Pec

  • 1 Reinig 1.500g rijpe vruchten, ontdoe van stelen en bladeren en plet deze tot een vruchtenbrij.
  • 2 Pers de vruchtenbrij in een neteldoek krachtig uit.
  • 3 Giet 800 g van dit sap in een kookpot.
  • 4 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec in en meng.
  • 5 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 6 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 900 gram suiker toe.
  • 7 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor gelei is dit 1/2 minuut.
  • 8 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.

Frambozengelei met Pec Plus

  • 1 Reinig 1.250g rijpe vruchten, ontdoe van stelen en bladeren en plet deze tot een vruchtenbrij.
  • 2 Pers de vruchtenbrij in een neteldoek krachtig uit.
  • 3 Giet 600 g van dit sap in een kookpot.
  • 4 Strooi er langzaam een zakje Imperial Pec Plus in en meng.
  • 5 Laat het mengsel al roerend koken.
  • 6 Voeg zodra het goed doorkookt langzaam 325 gram suiker toe.
  • 7 Volg verder stipt de aangewezen kooktijd, voor gelei is dit 1/2 minuut.
  • 8 Schuim af, vul de potjes onmiddellijk en sluit ze met cellofaan of met een deksel.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial