
Wafels
- 1 Los de gist op in een beetje van de melk.
- 2 Doe dan in een keukenrobot met al de andere ingrediënten van deel 1 en laat kneden of kneed stevig met de hand.
- 3 Als alles mooi gekneed is laat het dan even rijzen. (Laat op de keukentafel staan tot het deeg in volume vermeerderd is, op kampertemperatuur)
- 4 Voeg dan alle ingrediënten van deel 2 toe en laat weer kneden tot een mooi deeg.
- 5 Weeg stukken van ongeveer 80 à 100 gram af van het deeg en kneed ze stevig tot bolletjes.
Afwerking
- 1 Rol het deeg uit tot een rechthoek ongeveer dubbel zo groot dan de wafel uiteindelijk zal worden.
- 2 Doe dan wat van de bosbessen pulp op de helft van het uitgerolde deeg en plooi dicht zodat je een rechthoek krijgt te grote van het wafelijzer.
- 3 Bak de wafels dan in een wafelijzer.
Delen op: