
-
1
Voeg de eieren en de suiker toe aan een kom en klop los met een vork. Voeg vervolgens de olie en melk toe en meng goed.
-
2
Voeg de bloem, het bakpoeder en een snufje zout toe en roer opnieuw.
-
3
Verhit een pan met antiaanbaklaag die niet te groot is en met een dikke bodem en smelt de boter. Verwijder overtollige boter met keukenpapier.
-
4
Giet de helft van het mengsel erbij en wacht tot de bodem hard is geworden, draai dan de grote pannenkoek om met een spatel.
-
5
Giet de Nutella erover en verdeel het over de pannenkoek, maar blijf uit de buurt van de randen. Haal de pan even van het vuur (zodat de bodem niet te gaar wordt) en giet de rest van het deeg op de Nutella, beginnend vanuit het midden.
-
6
Zet de pan weer op het vuur, dek af met een deksel en kook een paar minuten, zodat het een beetje stolt. Draai vervolgens de pannenkoekentaart om met een spatel en bak de andere kant een paar minuten.
-
7
Leg de pannenkoek op een bord en laat volledig afkoelen. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.