
Vanillepudding
- 1 Neem ¾ l melk.
- 2 Schep 1 kopje (10 eetlepels) uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje, totdat er geen klonters overblijven.
- 3 Voeg 75 g suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
- 4 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
- 5 Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.
Krokante speculaas
-
1
Smelt de witte chocolade in de magnetron.
-
2
Dit telkens per 20 sec en goed de chocolade mengen (bij langer seconden na elkaar in de magnetron, verbrandt de chocolade).
-
3
Als de chocolade gesmolten is, op de gebroken speculaas storten.
Werkwijze
- 1 Teken ringen met verschillende afmetingen van groot naar klein op bakpapier.
- 2 Schep in de cirkels met behulp van een lepel onregelmatige stervormige hoopjes.
-
3
Zet de krokantjes eventjes in de koeling.
- 4 Klop de vanillepudding eventjes los.
- 5 Kleef de verschillende onderdelen samen.
- 6 Doe dit in volgorde van groot naar klein.
Delen op: