Kerstboompjes met speculaas14
Kerstboompjes met speculaas14

Vanillepudding

  • 1 Neem ¾ l melk.
  • 2 Schep 1 kopje (10 eetlepels) uit de melk. Meng daarin de inhoud van het zakje, totdat er geen klonters overblijven.
  • 3 Voeg 75 g suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
  • 4 Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.
  • 5 Laat de bereiding tenslotte nog 1 minuut doorkoken, terwijl u blijft roeren.

Krokante speculaas

  • 1

    Smelt de witte chocolade in de magnetron.

  • 2

    Dit telkens per 20 sec en goed de chocolade mengen (bij langer seconden na elkaar in de magnetron, verbrandt de chocolade).

  • 3

    Als de chocolade gesmolten is, op de gebroken speculaas storten.

Werkwijze

  • 1 Teken ringen met verschillende afmetingen van groot naar klein op bakpapier.
  • 2 Schep in de cirkels met behulp van een lepel onregelmatige stervormige hoopjes.
  • 3

    Zet de krokantjes eventjes in de koeling.

  • 4 Klop de vanillepudding eventjes los.
  • 5 Kleef de verschillende onderdelen samen.
  • 6 Doe dit in volgorde van groot naar klein.
Terug naar overzicht

Producten van Imperial