-
1
Zeef de bloem op de werktafel en maak een kuiltje.
-
2
Snij de boter in blokjes en plaats in het kuiltje.
-
3
Voeg de het ei, suiker, melk en zout toe.
-
4
Meng langzaam alles samen dat je een deeg bekomt.
-
5
Goed kneden en een bol vormen.
-
6
Bedek de bol met plasticfolie en laat min 2u opstijven in de koelkast.
-
7
Verwarm de oven voor tot 180°C.
-
8
Rol het deeg uit met een deegrol tot je de dikte krijgt die je wil hebben (ongeveer 0,5cm is ideaal).
-
9
Steek nu met een rond steekvormpje rondjes uit het deeg.
-
10
Snij bij de helft van de rondjes, in het midden een hartje. Leg bakpapier op een bakplaat en leg de rondjes en hartjes erop.
-
11
Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C en bak 25 à 30 minuten tot ze droog en krokant geworden zijn.
-
12
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
13
Doe nu een beetje confituur op de ronde koekjes.
-
14
Bedek met de hartjes koekjes en smullen maar.